maandag 18 oktober 2010

scrapdagje

Gisteren bij mijn dinnetje geweest ter  ere van haar verjaardag
en had een presentje meegenomen waar ik zelf best trots op ben


met lekker lush erin
en herfstthee
we gingen samen aan de scrap
ook nog 2 kaartjes gemaakt thuis en vergeten erop te zetten dus daar komen ze

12 opmerkingen:

Miranda zei

wauw wat mooi allemaal, je Lo's je kaartjes Prachtig.
Mooie foto ook van Femke.
Echt toppie!!

EG Wow zei

Wonderful!

Ingen zei

Zo zeg jij hebt veel gedaan. Ik kan me voorstellen dat je trots bent op het cadeau voor je vriendin. En wat een prachtige foto van je zus heb je gebruikt!

Wendy zei

Wat een mooi kado
En wat een mooie lo's en kaartjes

Groetjes Wendy

Je@net zei

Wauw wat een gave projecten, Maaike! Cadeautje voor je vriendin is erg mooi geworden, daar zal ze blij mee geweest zijn. En wat een super mooie lootjes, prachtig hoor. De kaartjes zijn allebei ook erg mooi geworden.

Henriëtte zei

woww.......wat mooi allemaal en een prachtig cadeau voor je vriendin. Mooie lo's en prachtige kaarten heb je gemaakt, en zoveel op een dag.......super!!

Linda zei

Wat een hoop creaties! Ik vind het doosje erg leuk! Mooi cadeautje, zo. En je LO's en kaarten zijn ook stuk voor stuk prachtig!

Monique/bloem zei

Wat heb je lekker veel gedaan zeg! Leuke LO's en je cadeau is echt super!

Mama Zen zei

Beautiful pages!

bmartes zei

Ha Maaike, ik vind dat cadeautje voor je vriendin erg mooi geworden...En de lootjes ook, de bovenste is mijn favoriet. En dan de kaartjes nog...je bent lekker bezig geweest!! Leuk hoor...
Groetjes,
Arja
P.S. Die kastanjes in je banner....kwijl kwijl.....

Suzanne zei

NOu Jullie zijn wel effectief bezig geweest zo te zien, maar wat mijn aandacht trok was toch wel dat geweldig hart wat je zo mooi bescrapt hebt! Supermooi!

Liefs Suzanne

me-bear zei

Jedem! Wat kan jij een boel scrappen op één dag!!! En het ziet er allemaal nog zo gaaf uit ook! Je doosje is absoluut eentje om trots op te zien. Ik vind 'm heel mooi! En de kaartjes zijn ook zo mooi. Vooral die onderste hihihi....die hangt hier op mijn prikbord nu naar me te stralen :D :D :D